1000 vrienden op Facebook

Burgerbelangen Amstelveen, de lokale politieke partij die bekend staat om haar inzet voor duurzaamheid en groene initiatieven, heeft een bijzondere mijlpaal bereikt op social media. Met trots kondigen we aan dat ons Facebook-vriendenaantal de grens van 1000 heeft bereikt. Ter ere van deze mijlpaal hebben we besloten om de 1000ste Facebook-vriend te belonen met een prachtig geschenk – een walnotenboom!

De walnotenboom staat symbool voor duurzaamheid, groei en gemeenschapszin, waarden die wij als partij hoog in het vaandel dragen. Met deze symbolische gift willen we niet alleen onze waardering uiten voor de steun van onze vrienden op Facebook, maar ook bijdragen aan een groenere en gezondere leefomgeving in Amstelveen.

Begin dit jaar hadden we iets meer dan 900 vrienden en nu hebben de 1000 gehaald. We kijken er vol verwachting naar uit om ons vriendenaantal verder te zien groeien. Via onze sociale-mediakanalen blijven we graag in contact met de inwoners van Amstelveen en informeren we hen over onze activiteiten, plannen en evenementen.

“We zijn ontzettend dankbaar voor de steun en betrokkenheid van onze Facebook-vrienden,” aldus Pieter Monkelbaan fractievoorzitter van Burgerbelangen Amstelveen. “De walnotenboom is niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook een herinnering aan het belang van samenwerking en het koesteren van onze natuurlijke omgeving.”

De gelukkige ontvanger van de walnotenboom zal binnenkort persoonlijk benaderd worden voor de overhandiging. We hopen dat dit gebaar anderen zal inspireren om zich aan te sluiten bij onze groeiende online community.

Volg Burgerbelangen Amstelveen op Facebook https://www.facebook.com/BurgerbelangenAmstelveen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en initiatieven.

Meer over:

Word donateur