Burgerbelangen Amstelveen houdt verkiezingsbijeenkomst voor Indiase gemeenschap

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) organiseert zaterdag 10 maart een informatiebijeenkomst over de gemeenteraadsverkiezingen voor de kiesgerechtigde leden van Indiase gemeenschap in Amstelveen. De bijeenkomst wordt gehouden in het wijkcentrum Westwijk van 18.00 tot 20.00 uur.

BbA werd onlangs vanuit de Indiase gemeenschap benaderd met de vraag of lijsttrekker en wethouder Peter Bot samen met enkele kandidaat raadsleden de Indiase gemeenschap zou willen informeren over de verkiezingen en in gesprek zou willen gaan over thema’s die voor de Indiase gemeenschap van belang zijn.

BbA heeft daarop besloten een speciale bijeenkomst te houden voor de Indiase gemeenschap waarin men o.a. ook het verkiezingsprogramma voor de komende jaren zal toelichten. Aansluitend is er gelegenheid voor discussie en voor vragen aan wethouder Peter Bot. Raadsleden zullen uitgebreid de tijd nemen voor een-op-een gesprekken en individuele vragen. Ten behoeve van de Indiase gemeenschap zullen de gesprekken voornamelijk in het Engels zijn.
Inwoners van buiten de Europese gemeenschap, die langer dan 5 jaar in Amstelveen staan ingeschreven, mogen ook deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.
De toegang is gratis.

Meer over:

Word donateur