De augustus- column van Frits Suer.

De ontwikkelingen in met name Oost Europa doen Frits Suer terugdenken aan zijn werk in de jaren zeventig van de vorige eeuw.
Hier zijn column voor de maand augustus.


Frits Suer begint met een serie columns

Vanaf 1 juni begint Frits Suer met een serie columns op de website van bbA  over het wel en wee in Amstelveen.  Frits Suer werd in 1940 in Amstelveen geboren en heeft altijd een bovengemiddelde belangstelling gehad voor alles waarbij Amstelveen betrokken was. Hij kreeg zelf bekendheid  als  schrijvend journalist  vanaf 1964 en werd vervolgens in 1974 verslaggever/presentator van het toenmalige AVRO ’s Sportpanorama. In 1986 stapte hij over naar Nationale-Nederlanden om een afdeling sportmarketing en evenementen op te zetten. Zowel als maker van sportdocumentaires als als manager sportsponsoring won hij  internationale prijzen. Suer,  als verslaggever begonnen  bij het  Amstelveens Weekblad maakt zich grote zorgen over de kwaliteit  en onafhankelijkheid van de lokale journalistiek. Het is een persoonlijke mening, die niet per se gedeeld hoeft te worden door de fractie van Burgerbelangen Amstelveen (bbA).

Het samengaan van de twee Amstelveense weekkranten  in Amstelveen Dichtbij is voor hem een reden om in zijn eerste column de  www.dichtbij.nl  - formule onder de loep te nemen. Lees de column van Frits Suer klik hier van de maand juli, Respect, fatsoen en beschaving
Archief:

Column van de maand augustus Even terug naar mijn jaren zeventig
Column van de maand juni Dichtbij liever ver weg