Daniëlle de Kluijver nieuw burgerlid  bbA

Woensdag 10 mei  jl. is  Daniëlle de Kluijver beëdigd als burger raadslid voor  bbA.  Ten overstaan van burgemeester Miriam van’t Veld  legde zij de eed af.  
Danielle de Kluijver is inmiddels meer dan 25 jaar – in verschillende functies -  werkzaam bij een grote multinational en heeft door haar regelmatige reizen veel internationale (werk)ervaring opgedaan. Doordat de samenleving van Amstelveen in steeds grotere mate multicultureel is/wordt  en er al  veel buitenlandse bedrijven hier hebben gevestigd, is dit een terrein waarbij haar ervaring voor bbA  als  een toegevoegde waarde  ziet.

Binnen Amstelveen is zij lid van de Ledenraad van de Rabobank en tevens is zij altijd  actief geweest op het gebied van sport zowel binnen Amstelveen als ook internationaal.   “Mijn reden voor het toetreden tot BbA is dat er in de landelijke politiek niet een bepaalde politieke richting is die mijn voorkeur heeft. Ik vind het belangrijker dat bewoners van Amstelveen zich voldoende vertegenwoordigd voelen in  zaken die zich dichtbij afspelen o.a. met betrekking tot woon/leefomgeving en natuur. Ook hoop ik op het gebied van toenemende digitalisering en derhalve het contact met de bewoners van Amstelveen mijn bijdrage te kunnen leveren”.