Mooie start Elsrijk openlucht theater

Afgelopen zondag werd in Elsrijk het zomerseizoen van het openlucht theater geopend. Als openingsgebaar mocht de wethouder van o.a. cultuur Herbert Raat het seizoen openen met het doorknippen van een lint. Dat ging niet gemakkelijk want de door clown Hoky Poky beschikbaar gestelde toverstokken, linten en scharen vielen steeds uit elkaar op het moment dat de wethouder de openingsdaad wilde verrichten. Over Elsrijk zei Raat tot het publiek: “Als alle wijken zo actief zouden zijn als Elsrijk dan hadden we weinig problemen” .
Het programma was zeer onderhoudend en de ongeveer 200 toeschouwers genoten van de muziek van de nationaal bekende Harmonie St. Caecilia uit Bavel. De zang werd verzorgd door het duo Marie Louise Nelemans en Wesley de Ridder.
Het Openlucht theater Elsrijk biedt deze zomer vrijwel elke zondag een aantrekkelijk programma van steeds twee uur met o.a. op 3 juni het Amsterdamse Zwanenkoor, op 10 juni de cabaretier Ronald Snijders, op 1 juli Francis van Broekhuizen, een van Nederlandse bekendste operasopranen en de pianist/presentator Gregor Bak.

Voor een volledig overzicht van het programma zie: www.openluchttheaterelsrijk.nl

Word donateur