Paul van der Meer voorzitter Amstelveenfonds

Paul van der Meer, voorzitter van het bestuur van bbA is onlangs gekozen tot voorzitter van het Amstelveenfonds. Hij volgt in die functie Jacqueline Solleveld op. Zij legde haar functie neer nadat zij voor bbA in de gemeenteraad werd gekozen en nu vicevoorzitter van de fractie is. Paul van der Meer was al 13 jaar bestuurslid van het fonds.
Het Amstelveenfonds werd in 2004 opgericht en houdt zich bezig met problemen in de lokale Amstelveense samenleving. Het Fonds ondersteunt en werkt samen met burgers, maatschappelijke organisaties en bedrijven om in Amstelveen maatschappelijke- en culturele projecten, voor met name jongeren en ouderen, mogelijk te maken. Projecten die het woon- en leefklimaat in Amstelveen verbeteren.

Paul van der Meer werd twee maanden geleden ook gekozen tot voorzitter van de Stichting Kamermuziek aan de Amstel. Zijn taak is het onder meer om een breder en vooral jonger publiek naar de concerten van het Uriȅl Ensemble te trekken. Het Uriȅl Ensemble bestaat voor het merendeel uit musici van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Meer over:

Word donateur