Ruud Kootker lijsttrekker bbA

Het bestuur van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) heeft Ruud Kootker voorgedragen als de lijsttrekker van de partij voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De leden zullen tijdens de ledenvergadering van 9 december de voordracht bevestigen. Ruud Kootker was de afgelopen vier jaar al de fractievoorzitter van bbA in de gemeenteraad.

Voorzitter Peter Bot van bbA: “Ruud heeft dat met een enorme inzet gedaan en met grote kennis van zaken. Hij heeft daarmee de partij ook in de oppositie meer aanzien gegeven. Binnen onze partij was de keuze van hem als lijsttrekker vanzelfsprekend.”
Ruud Kootker reageert met: “Ik ben blij en trots dat ik het vertrouwen heb gekregen van het bestuur lijsttrekker te mogen zijn van de oudste en grootste lokale partij van Amstelveen. Met bbA zetten we ons al 29 jaar in voor de belangen van alle Amstelveners. Daar gaan we de komende jaren mee door om te zorgen dat de leefbaarheid en het groene karakter van Amstelveen niet ondergeschikt worden aan de groei van de stad en dat burgers en ondernemers meer en intensiever worden betrokken bij de veranderingen in de stad die hen rechtstreeks raken.”

bbA houdt bovendien vast aan haar standpunt dat de buurt- en wijkvoorzieningen op peil moeten blijven omdat ze een belangrijke rol spelen in de leefbaarheid van Amstelveen. Kootker: “Zij dragen bij aan het prettig en ontspannen wonen in Amstelveen. Bovendien wil bbA als rasechte lokale partij bijdragen aan een open en transparante politieke cultuur die zich kenmerkt door bereikbaarheid en benaderbaarheid voor alle inwoners van ons mooie Amstelveen.”

Meer over:

Word donateur