Dave Offenbach

Dave Offenbach woont al meer dan 22 jaar in Amstelveen. Zijn twee kinderen zijn geboren en getogen in de regio. Dave studeerde economie aan de Hogeschool van Eindhoven. Hij is een rasechte ondernemer met veel gevoel voor politiek en commercie. Na zijn directeurschap bij Sportbedrijf Amstelveen, is hij film- en TV Series gaan ontwikkelen en is hij weer begonnen met studeren aan de Universiteit van Leiden in de richting Film- en literatuurwetenschappen. Daarnaast volgt hij  daar een cursus journalistiek. 

Offenbach heeft een brede nationale en internationale werk- en woonervaring. Hij heeft gewerkt bij Philips International waar hij verantwoordelijk was voor grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen en Wereldkampioenshappen Voetbal. Daarna heeft mede aan de wieg gestaan rondom de doorontwikkeling van de Europa Cup 1 naar de Uefa Champions League vanuit Zwitserland. Ook heeft hij in Atlanta meegewerkt aan de Olympische Spelen. Offenbach heeft met zijn eigen bedrijf daarna, meerdere sport- en mediaconcepten uitgewerkt. Zijn laatste grote evenementen waren meer dan 40 strandevenementen waaronder KNVB Beach Soccer, die door de KNVB werd overgenomen. 

Offenbach is een nieuw raadslid in Amstelveen met een portefeuille van “Economische Zaken”, “Stadshart Amstelveen” en “Verkeer” (en nog een aantal). Dave wil zich inzetten voor de gehele samenleving en keuzes maken onafhankelijk van politieke kleur, maar wat het belang dient van de Amstelveense samenleving op korte en lange termijn. 

“Ik heb er enorm veel zin in maar moet natuurlijk nog veel leren. Ik ben pas sinds maart 23 raadslid voor bbA. Een lokale partij waar ik mij prettig bij voel en zoekt naar realistische oplossingen. Ik zou het op prijs stellen als mensen mij direct contacten als er iets leeft waaraan gewerkt moet worden in Amstelveen”. Hij is bereikbaar op d.offenbach@amstelveen.nl of op 06 51279940

Word donateur