Wijzigingen in fractie en bestuur van bbA

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) staat woensdag 22 februari 2023 voor een wisseling van de wacht. In de raadsvergadering van die avond zal afscheid worden genomen van fractievoorzitter Ruud Kootker, die voor bbA gedurende 5 jaar die functie heeft bekleed. Kootker verhuist naar Eindhoven en had dit al in november zijn partij laten weten. Een bewoner die buiten Amstelveen woont kan geen raadslid voor Amstelveen zijn. Zijn functie wordt overgenomen door Pieter Monkelbaan, die al vicevoorzitter van de fractie was. Ewa Petiet wordt nu vicevoorzitter van de fractie De opengevallen plaats in de fractie wordt ingenomen door Dave Offenbach, tot nu toe burgerlid bij bbA. 

Voor de leden van bbA is er nog een aparte gelegenheid om afscheid van Ruud Kootker te nemen. Dat  is dan vrijdag 24 februari a.s.  vanaf half vijf in het sport- en fitnesscentrum Basic Fit – Grand Café  All Sports aan de Van der Hooplaan naast het zwembad.

In het bestuur van bbA heeft zich ook een wijziging voltrokken. Sinds enige tijd is Willem Loonen toegetreden tot het bestuur.  Hij heeft veel ervaring op gedaan  met het reorganiseren en revitaliseren van organisaties en afdelingen. Bij bbA zal hij zich vooral bezig houden met de social media, p.r. , de website van bbA en verdere communicatie.  

Word donateur